Een taart voor iedere gelegenheid
 

Even voorstellen

Mijn naam is Patricia en ik ben 36 jaar oud. Ik woon sinds 2018 met mijn vriend met veel plezier in Vinkeveen.

In 2011 vroeg een vriendin of ik mee wilde naar een cursus om taarten te maken, van die mooie fondant taarten, Zij had deze cursus cadeau gekregen van haar man en wilde niet alleen gaan. Ik ben altijd in om iets nieuws te leren, dus heb ik mij ook voor dezelfde cursus opgegeven. Sinds dien ben ik zo enthousiast geworden dat ik meer cursussen en workshops ben gaan volgen. Lang heb ik alleen voor mijn familie en vrienden taarten gemaakt en wil van mijn hobby mijn werk maken.
Je kan me ook vinden op Facebook:


Gastenboek

Cherilyn Drijfhout
01-08-20 22:51:28
Wij hebben hier een sweettable laten maken, bestaand uit een taart, cupcakes en cakepops. Alles was prachtig gemaakt en het was ook nog eens heerlijk! Smeuïg en goed van smaak! Ben echt te spreken over het geleverde werk en ook over de dame die het heeft gemaakt we moesten het feest helaas verzetten maar ze was meer dan bereid om met ons mee te denken en een andere datum te prikken met ons.. echt een aanrader ♥️
Lars Franz
02-01-16 18:45:26
Patricia heeft mijn opa een fantastische 90ste verjaardag bezorgd door een taart voor 40 personen te creeren in de vorm van een accordeon. Elk detail was minuscuul nagemaakt en de vulling was ronduit heerlijk. Patricia's Cake Paradise, een echte aanrader voor bijzondere patisserie creaties. Patricia, namens mijzelf, mijn opa en familie ontzettend bedankt voor het mooie moment van verbazing, blijdschap en verwondering waar jij voor hebt gezorgd.
Elise van Pinxteren
22-09-15 13:49:43
Een echte 3D brandweerwagen van brandweerman Sam, een mooier cadeau kon Gijs niet krijgen voor zijn 3de verjaardag! De taart is ook nog eens heerlijk :-)
Christel Weerepas
20-09-15 22:17:46
Fantastische Minion taart laten maken door Patricia. Enkel het woord Minion, 3D en de vulling kiezen...en dan zo'n super resultaat. Een heel gelukkig 3-jarig ventje en smullende gasten. Absoluut een aanrader!!